Over ons

Boetiek Nouveau is al meer dan 25 jaar een begrip in de omgeving

Bij ons gaan ouderwetse service en duurzaamheid hand in hand. Lekker ‘snuffelen’ in de nieuwe collectie óf een vrijblijvend mode advies in de winkel, het kan allemaal. Altijd gastvrij en gezellig.

De afgelopen jaren zijn wij ons meer en meer gaan verdiepen in de duurzaamheid van mode. Inmiddels voeren wij alleen nog merken die ons kunnen vertellen wat zij ondernemen tijdens de productie om onze aarde te beschermen. Dit kan variëren van hergebruik, scholing, schone productie of de mogelijkheden tot recycling. 

Tijdens de Coronacrisis zijn wij met regelmaat gebeld door onze klanten of wij niet ‘iets’ online konden zetten. Dat lukt wel maar wij zijn geen liefhebber van de busjes die de pakketjes komen bezorgen. Vandaar dat wij de pakketjes zelf op de fiets (of bij hoge uitzondering met de auto, als het op de route is) komen bezorgen. Wanneer u te ver bij ons vandaan woont, bezorgen wij per fietskoerier. Zij brengen de pakketten vanaf een verzamelpunt met een electronisch voertuig naar een ander verzamelpunt vanwaar het naar het juiste adres wordt gefietst. 

Mocht u vragen hebben over onze collectie, mocht er een product van uw gading onverhoopt niet in uw maat aanwezig zijn of met welke andere vragen dan ook, bel ons gerust op 070-3501217 of mail naar info@boetieknouveau.nl. Wij informeren u graag!

Ria, Soraya, Xandra

 

Boetiek Nouveau
Frederik Hendriklaan 133
2582 BZ  DEN HAAG
info@boetieknouveau.nl
070-3501217

KvK 51698870

BTW nummer: NL850132782B01